Skip to content

Het totaalpakket

DIENSTEN shakehands

DIENSTEN shakehands

DIENSTEN shakehands

Wij verkopen niet alleen software. We begeleiden ook. 

Vind jij het als ondernemer soms lastig om je doelgroep te bereiken? Weet je niet goed hoe je jouw doelgroep om kunt zetten in betalende klanten? Heb je wel een groot klantenbestand maar weet je niet goed hoe je herhaalaankopen kunt realiseren? De juiste inzet van e-mailmarketing is de oplossing! Met de e-mailsoftware van Shake Funnels automatiseer je eenvoudig de processen binnen je bedrijf. Je stuurt simpel en snel gepersonaliseerde mails waarmee je jouw doelgroep eenvoudig tegen lagen kosten bereikt. Met onze e-maimarketing training kunnen wij jou goed op weg helpen met jouw e-mailmarketing. We gaan het hebben over de voordelen van e-mailmarketing en de strategie die je hiervoor kunt gebruiken. We leren je alle aspecten van e-mailmarketing: van het opzetten van een eenvoudig gepersonaliseerde mail tot het realiseren van een uitgebreide automatisering waarmee jij jouw klanten stimuleert tot het doen van een aankoop. 

WORKSHOP shakehands

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een plek aan voor in de eerstvolgende Shake Funnels workshop. Na het invullen van het formulier bellen we je voor meer informatie. 

CONSULTANCY shakehands

Schrijf je via onderstaand formulier vrijblijvend in voor Shake Funnels Consultancy. Na het invullen van het formulier bellen we je voor een intakegesprek. Vervolgens zullen we het traject gaan starten. 

UITBESTEDEN shakehands

Schrijf je via onderstaand formulier vrijblijvend in om jouw e-mailmarketing, landingspagina’s en funnels uit te besteden aan Shake Funnels. Na het invullen van het formulier bellen we je voor een intakegesprek. Vervolgens zullen we het traject gaan starten.