Skip to content

Software functionaliteiten

Nieuwsbrief
versturen shakehands

Nieuwsbrief versturen shakehands

Nieuwsbrief versturen shakehands

Het versturen van nieuwsbrieven is tegenwoordig absoluut noodzakelijk als je een eigen bedrijf hebt. Als je jouw klanten regelmatig wilt informeren over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw bedrijf is het versturen van een nieuwsbrief voor jou dé manier van communiceren. Bekijk hieronder de drie grootste voordelen van een nieuwsbrief. 

Meetbaar

Wanneer je een nieuwsbrief hebt verstuurd, wil je deze de volgende keer optimaliseren. Dit kan je gemakkelijk doen aan de hand van de binnengekomen resultaten. Hoeveel mensen hebben je mail geopend? Waar hebben je lezers op geklikt? Hoe vaak klikken mensen op een desbetreffende link? etc. Er is veel data beschikbaar in de software van ActiveCampaign waardoor je jouw nieuwsbrieven tot perfectie kan optimaliseren. 

Persoonlijk

Je hebt de mogelijkheid om de nieuwsbrief te personaliseren voor de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van de voor of achternaam of het laten zien van gepersonaliseerde producten, of te wel: doelgroepsegmentatie. Met een nieuwsbrief wil je de ontvanger naar je website sturen. Dankzij links van bepaalde pagina’s op je website, bepaal jij waar de lezer terecht komt op je website. Zorg er dus voor dat je website-URL zeker in je nieuwsbrief verwerkt is.

Goedkoop

Je producten of diensten promoten, vereist tegenwoordig erg veel budget. Een nieuwsbrief daarentegen heeft het voordeel dat je alleen voor de software hoeft te betalen. Je hoeft dus geen rekening te houden met advertentiekosten. Als je beschikt over een klantenlijst is het versturen van nieuwsbrieven dé oplossing om je bedrijf te promoten tegen lage kosten. Online nieuwsbrieven hebben daarnaast nog het voordeel dat je geen budget kwijt bent aan papier, drukwerk, enveloppen of postzegels.  

Stop met twijfelen...

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE FUNNELS shakehands

Optimaliseer jouw online marketing en maak gebruik van de Shake Funnels e-mailmarketing software. Op naar (nóg) meer business!

BASIC

6per maand
Onbeperkt verzenden
E-mail marketing
Nieuwsbrieven versturen
Marketing automatisering
Maximaal 1 gebruiker

ADVANCED

49per maand
Alles van het basic pakket
CRM met sales automatisering
Contact & lead scoring
Facebook audiences koppeling
Automation map
(Landing) Pages
Directe integraties
Toegang per gebruiker instellen
App met CRM beheer
SMS marketing
Maximaal 25 gebruikers

PREMIUM

149per maand
Alles van het advanced pakket
Website berichtgeving (pop-up)
Attributie
Voorspellend verzenden
Automation A/B testen
Maximaal 50 gebruikers

AANVRAGEN shakehands

Vraag jouw pakket via onderstaand formulier aan. Na het invullen van het formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.