Skip to content

Software functionaliteiten

Landings
pagina's shakehands

Landings
pagina's shakehands

Landings
pagina's shakehands

Creëer eenvoudig en snel landingspagina’s zonder het gebruik van code. dankzij het drag & drop systeem, creëer je een landingspagina in slechts enkele minuten. Maak gebruik van voorgeprogrammeerde templates en ga snel aan de slag.

Pages

Naast het versturen van e-mails, krijg je ook de mogelijkheid om eigen landingspagina’s te maken. Met de functie pages, kun jij conversiegerichte pagina’s toevoegen aan je site. De pages zijn volledig meetbaar en wanneer een contact je pagina bezoekt, is het mogelijk om deze op te volgen met een gepersonaliseerde e-mail, chatbericht of sms.

Hoe werkt het?

Je kan een landingspagina maken met gebruik van verschillende templates die aansluiten bij jouw bedrijf. Het is ook mogelijk om een lege template te kiezen die je naar geheel eigen wens kunt vullen. Dankzij het gemakkelijke drag-and-drop systeem maak je jouw landingspagina geheel naar eigen wens op.

Wanneer jouw pagina klaar is om gepubliceerd te worden, wordt er een unieke URL voor jouw pagina gegenereerd. Deze URL is naar eigen wens aan te passen en daardoor eenvoudig toe te passen in je marketingcampagnes. Tot slot is het ook mogelijk om jouw pagina’s te koppelen aan Google Analytics om resultaten uit te lezen en kun je Shake Funnels toestemming geven tot site tracking van jouw pagina. 

Waarvoor gebruik je landingspagina's

Een landingspagina is een op zichzelf staande webpagina waarop mensen “landen” wanneer ze op een link ergens online klikken – zoals een sociale post, een advertentie of een e-mail. Ze worden met name gebruikt om ervoor te zorgen dat de bezoekers een actie gaan uitvoeren. Denk hierbij aan:

  • Het invullen van een formulier
  • Aanmelden voor een nieuwsbrief
  • Het downloaden van een pdf
  • Aanmelden voor een evenement
  • Een aankoop realiseren

Stop met twijfelen...

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE FUNNELS shakehands

Optimaliseer jouw online marketing en maak gebruik van de Shake Funnels e-mailmarketing software. Op naar (nóg) meer business!

BASIC

6per maand
Onbeperkt verzenden
E-mail marketing
Nieuwsbrieven versturen
Marketing automatisering
Maximaal 1 gebruiker

ADVANCED

49per maand
Alles van het basic pakket
CRM met sales automatisering
Contact & lead scoring
Facebook audiences koppeling
Automation map
(Landing) Pages
Directe integraties
Toegang per gebruiker instellen
App met CRM beheer
SMS marketing
Maximaal 25 gebruikers

PREMIUM

149per maand
Alles van het advanced pakket
Website berichtgeving (pop-up)
Attributie
Voorspellend verzenden
Automation A/B testen
Maximaal 50 gebruikers

AANVRAGEN shakehands

Vraag jouw pakket via onderstaand formulier aan. Na het invullen van het formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.