Skip to content

Software functionaliteiten

Live Chat shakehands

Live chat shakehands

Live chat shakehands

Voeg eenvoudig de mogelijkheid van een live chat toe aan je website. Praat live met bezoekers en beantwoord vragen. Kun je niet direct reageren? Dan heb je de mogelijkheid om het contact eenvoudig later op te volgen per e-mail.

Wat is Live Chat?

Met deze functie krijg je de mogelijkheid om een chat widget toe te voegen aan je website. Hiermee kun je live chatten met je websitegebruikers of achteraf een e-mail sturen wanneer de bezoeker niet meer online is. De gehele tool is te beheren vanuit je SHake Funnels account waardoor het bij nieuwe chats direct mogelijk is een automation te starten. Daarnaast kun je automatisch het contact toevoegen aan je Facebook Custom Audience of je voegt een tag toe om bijvoorbeeld productinteresse te meten. Geef je websitebezoekers door middel van de live chat een warm welkom waarbij ze direct met jou in contact kunnen komen. 

Chat en mail on-the-go met je sitebezoekers

Ook buiten werktijd kunnen je binnengekomen chatberichten beantwoord worden via de mobiele app. Wanneer er een websitebezoeker een chat bericht plaatst, krijg jij een notificatie op je telefoon. Vanuit de app kun jij vervolgens een reactie geven op het binnengekomen bericht. Ideaal voor de flexwerkers! De mobiele app is hieronder voor Apple en Andrioid gebruikers te downloaden:

Download de live chat app via de App Store (IOS)

Download de live chat app via de Google Play Store (Android)

Overzicht in je support

Geef de support die je bezoekers zoeken, op ieder gewenst moment. Je supportteam zal jou dankbaar zijn voor de volgende features:

 

  • Opmaken van rapportages
  • Bundel alle gesprekken op 1 plek
  • Gebruikersrechten die per gebruiker in te stellen zijn

Het enige wat je supportteam hoeft te doen, is klikken op het desbetreffende contact. Op deze manier kan je alles terugzien. Denk bijvoorbeeld aan de producten die iemand heeft gekocht, of welke sites diegene heeft bezocht.

Stop met twijfelen...

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE FUNNELS shakehands

Optimaliseer jouw online marketing en maak gebruik van de Shake Funnels e-mailmarketing software. Op naar (nóg) meer business!

BASIC

6per maand
Onbeperkt verzenden
E-mail marketing
Nieuwsbrieven versturen
Marketing automatisering
Maximaal 1 gebruiker

ADVANCED

49per maand
Alles van het basic pakket
CRM met sales automatisering
Contact & lead scoring
Facebook audiences koppeling
Automation map
(Landing) Pages
Directe integraties
Toegang per gebruiker instellen
App met CRM beheer
SMS marketing
Maximaal 25 gebruikers

PREMIUM

149per maand
Alles van het advanced pakket
Website berichtgeving (pop-up)
Attributie
Voorspellend verzenden
Automation A/B testen
Maximaal 50 gebruikers

AANVRAGEN shakehands

Vraag jouw pakket via onderstaand formulier aan. Na het invullen van het formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.