Skip to content

Software functionaliteiten

CRM systeem shakehands

CRM systeem shakehands

CRM
Systeem shakehands

Bespaar veel tijd en combineer je marketing en sales in één systeem. Met overzichtelijke visuele pipelines, zie jij precies in welk stadium jouw leads zich bevinden.

Wat is een CRM Systeem met sales automatisering?

Met een CRM Systeem (Custom Relationship Managment) breng je eenvoudig je verkoopproces in kaart. Dit geeft je inzicht welke acties er nog ondernomen moeten worden voor bepaalde contacten. Houd grip op het contact met je klanten & zorg eenvoudig dat je klantgegevens up-to-date blijven. Ben jij op zoek naar een systeem dat ideaal is om je klantrelaties te optimaliseren? Dan is het CRM Systeem van Shake Funnels een aanvulling op jouw onderneming!

 

Hoe werkt het?

Het in kaart brengen van je verkoopproces gaat erg gemakkelijk met onze software. Ten eerste is het mogelijk om bepaalde fases te maken. Bijvoorbeeld:

 

  • Contact opnemen
  • Kennismakingsgesprek inplannen
  • Offerte sturen
  • Wachten op akkoord
  • E-book gedownload

Je kunt contacten in een bepaalde fase plaatsen en verplaatsen waardoor je inzichtelijk automatiseringen kunt instellen. Het is tevens mogelijk om een ‘alert’ te krijgen bij bepaalde fases. Op deze manier breng je, je sales team direct op de hoogte als er een kennismakingsgesprek is aangevraagd.

Waarom kiezen voor Shake Funnels?

Naast het aanbieden van krachtige automatiseringssoftware, biedt Shake Funnels nog meer. Wij helpen je namelijk graag op weg. Wanneer je gebruik gaat maken van Shake Funnels krijg je toegang tot onze Shake Academy. Hier bieden we jou concrete handvaten voor het gebruik van Shake Funnels en een online omgeving waar je laagdrempelig kunt sparren met andere gebruikers. Tot slot zijn we eenvoudig te bereiken via WhatsApp of je schiet een ticket in waar we zo snel mogelijk op reageren. Kortom: wij zorgen dat je altijd vooruit kunt.  

Stop met twijfelen...

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE FUNNELS shakehands

Optimaliseer jouw online marketing en maak gebruik van de Shake Funnels e-mailmarketing software. Op naar (nóg) meer business!

BASIC

6per maand
Onbeperkt verzenden
E-mail marketing
Nieuwsbrieven versturen
Marketing automatisering
Maximaal 1 gebruiker

ADVANCED

49per maand
Alles van het basic pakket
CRM met sales automatisering
Contact & lead scoring
Facebook audiences koppeling
Automation map
(Landing) Pages
Directe integraties
Toegang per gebruiker instellen
App met CRM beheer
SMS marketing
Maximaal 25 gebruikers

PREMIUM

149per maand
Alles van het advanced pakket
Website berichtgeving (pop-up)
Attributie
Voorspellend verzenden
Automation A/B testen
Maximaal 50 gebruikers

AANVRAGEN shakehands

Vraag jouw pakket via onderstaand formulier aan. Na het invullen van het formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.