Skip to content

Software functionaliteiten

SMS Marketing shakehands

SMS marketing shakehands

SMS marketing shakehands

Naast het versturen van e-mails, kan je bij Shake Funnels ook profiteren van SMS marketing. Super handig wanneer je iemand wilt herinneren aan een afspraak of bij het promoten van je nieuwe lijn die net is binnengekomen. 

Wat zijn de voordelen van SMS marketing?

De software van Shake Funnels is niet alleen geschikt voor het versturen en automatiseren van e-mails, maar biedt ook de mogelijkheid om laagdrempelig SMS’jes te versturen. Op deze manier kun je al je contacten eenvoudig bereiken, ook als ze even niet in staat zijn hun e-mail uit te lezen. Door gebruik te maken van SMS-marketing is de kans groter dat de ontvanger je bericht opent. Dit maakt het verzenden van een SMS uitermate geschikt voor het versturen van bijvoorbeeld reminders, aanbiedingen of nieuwe voorraad leverbaar. 

Waarvoor gebruik je SMS marketing?

Een SMS stuur je om bijvoorbeeld tijdgevoelige berichten te sturen. Dit komt omdat we er tegenwoordig wel vanuit kunnen gaan dat bijna iedereen een mobiele telefoon op zak heeft en dus direct bereikbaar is. Je kunt gebruik maken van bijvoorbeeld de volgende berichten:

  • Het sturen van een bevestiging
  • Stuur een kortingscode
  • Herinner ze aan een afspraak
  • Breng ze op de hoogte van bepaalde producten in de sale
  • Nog veel meer mogelijk met SMS

Automatiseer je SMS'jes

Het versturen van een SMS is uiteraard volledig te automatiseren, net zoals bij een e-mail. In je automations kun je aangeven wanneer er een SMS verstuurd moet worden. Dit kan je gebruiken op het ideale moment in de customer journey.

 

De SMS is tevens in te zetten naar je sales medewerkers, wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe lead binnen is gekomen of als er een andere taak klaar staat die dezelfde dag nog opgepakt moet worden.

Stop met twijfelen...

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE
FUNNELS shakehands

KIES SHAKE FUNNELS shakehands

Optimaliseer jouw online marketing en maak gebruik van de Shake Funnels e-mailmarketing software. Op naar (nóg) meer business!

BASIC

6per maand
Onbeperkt verzenden
E-mail marketing
Nieuwsbrieven versturen
Marketing automatisering
Maximaal 1 gebruiker

ADVANCED

49per maand
Alles van het basic pakket
CRM met sales automatisering
Contact & lead scoring
Facebook audiences koppeling
Automation map
(Landing) Pages
Directe integraties
Toegang per gebruiker instellen
App met CRM beheer
SMS marketing
Maximaal 25 gebruikers

PREMIUM

149per maand
Alles van het advanced pakket
Website berichtgeving (pop-up)
Attributie
Voorspellend verzenden
Automation A/B testen
Maximaal 50 gebruikers

AANVRAGEN shakehands

Vraag jouw pakket via onderstaand formulier aan. Na het invullen van het formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.